WELKOM

Mind… Set… Match…

Mind-set helpt je om je doelen op sportief, professioneel en relationeel vlak te bereiken. De begeleiding is steeds op maat en in samenspraak. Enkel op deze manier kan het resultaat behaalt worden waar jij naar streeft. Persoonlijke groei, gelijkwaardigheid en humor staan centraal. Ook tijdens de begeleiding zal je het plezier ervaren om mentaal te groeien.

In een sfeer van vertrouwen kan je jouw verhaal brengen. Het doel van de begeleiding is je mentaal sterker te maken, zodat je floreert in de sport, op het werk, in je relaties en in je leven. Net als spieren, kan je jouw hersenen trainen om die mindset te ontwikkelen die je vooruit helpt en die je de stappen doet zetten die je altijd al wilde!

Inez Swinnen

Als master in de arbeidspsychologie coach ik werknemers en zelfstandigen in hun loopbaan. Mijn doel bestaat erin je om je persoonlijke ontwikkeling te versterken, zowel in je werkomgeving als in je privé leven. We gaan samen op zoek naar de doelen die je wilt bereiken en hoe je daartoe kan komen.

Master arbeids- en organisatiepsychologie (Katholieke Universiteit Leuven)

Permanente bijscholingen:

  • ROOT & GROW opleiding (Training & Coaching Square)
  • Professional coach (SYSTO)

Ervaring in selectie, HR consultancy, training en coaching (BDO, SBS Skill BuilderS)

Erkenningsnummer psychologencommissie: 892116207

||Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.||

A. Einstein

||“Zolang je gelooft dat anderen verantwoordelijk zijn voor je lijden, is de situatie hopeloos. Je zit voor eeuwig vast in de rol van slachtoffer.”||

Byron Katie

 

||Wat je kiest af te wijzen, maakt je tot wie je bent.||

VOOR WIE

Coaching voor particulieren

Wil je een betere relatie met anderen? Ben je ontevreden over je gezondheid, maar loop je steeds tegen hetzelfde aan waardoor je je doelen niet bereikt? Zoek je een manier om meer voldoening te halen uit je leven? Wil je meer balans tussen werk, gezin, ontspanning, vrienden…? Of wil je meer inzicht in jezelf, zodat je als persoon kan groeien?

We gaan samen met jou op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen tijdens de individuele coaching.

Coaching voor zelfstandigen

Als manager van een onderneming met een beperkt aantal werknemers (KMO, start-up…) of van een eenmanszaak is coaching de troef die jou en je organisatie versterken.

Wil je een gezonde, gedreven ondernemer blijven, maar voel je dat je soms in het rood gaat? Ben je op zoek naar een manier om de relatie met klanten, werknemers of zakenpartners te verbeteren? Wil je meer halen uit je onderneming, maar durf je bepaalde stappen niet zetten? Met deze en andere vragen gaan we aan de slag in de coaching voor zelfstandigen.

HOE GAAN WE TE WERK?

In een eerste gesprek gaan we in op datgene dat je wenst te veranderen. We gaan aan de slag met datgene dat voor jou het belangrijkste is om eerst aan te pakken. We kijken naar wat je aan de situatie wilt veranderen en wat dit je zal opleveren. Daarnaast gaan we op zoek naar de obstakels die in je weg liggen om je doel te bereiken. Dit kunnen praktische zaken zijn, maar evenzeer gedachten of angsten. Door deze blokkades onder de loep te nemen, kunnen we stap voor stap de weg naar je doel vrij maken.

Mijn aanpak is oprecht, uitdagend en tegelijk warm. Geen steriele, maar een persoonlijke en passievolle aanpak waar al eens gelachen mag worden. Een goede coaching vraagt een eerlijke terugkoppeling. Regelmatig houd ik dan ook een spiegel voor om belangrijke aspecten aan te kaarten. Soms serieus, maar evenzeer met humor, want zelfrelativering en een lach brengen ons vaak verder dan zwaarte.

 

 

CONTACT

De coaching vindt plaats in de groepspraktijk van Chiropractie Kortrijk. Hier kan je ook fysieke klachten van rug, nek en/of ledematen laten behandelen. Ook zonder klachten kan er gekeken worden om de fysieke prestaties te optimaliseren. Meer info op www.chiropractiekortrijk.be

Adressen

 

Izegemsestraat 242

8500 Kortrijk

Contactgegevens

 

GSM  0472/90 75 19
inezswinnen@mind-set.be

Openingsuren

 

Contactformulier

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht