WELKOM

Mind… Set… Match…

Mind-set helpt jouw doelen te bereiken, of deze zich nu op werk of op sportief vlak bevinden. De begeleiding is steeds op maat en in samenspraak. Enkel op deze manier kan het resultaat behaalt worden waar jij naar streeft. Plezier, zowel in het werk als in de sport, staan centraal. Ook tijdens de begeleiding zal je het plezier ervaren om mentaal te groeien.

In een sfeer van vertrouwen kan je jouw verhaal brengen. Het doel van de begeleiding is je mentaal sterker te maken, zodat je floreert in de sport, op het werk en in je leven. Net als spieren, kan je jouw hersenen trainen om die gedachten te ontwikkelen die je vooruit helpen en die je de stappen laten zetten die je altijd al wilde!

Inez Swinnen

Als master in de arbeidspsychologie coach ik werknemers en zelfstandigen in hun loopbaan. Mijn doel bestaat erin je op zoek te laten gaan naar de veranderingen die je weer met voldoening naar je werk brengen. Het kan hierbij zowel gaan om veranderen van werk als om veranderingen in je huidige werk aanbrengen.

Master arbeids- en organisatiepsychologie (Katholieke Universiteit Leuven)

Permanente bijscholingen:

 • GROW opleiding (Training & Coaching Square)
 • ROOT opleiding (Training & Coaching Square)
 • Professional coach (SYSTO)
 • Een venster op interne en externe loopbaanbegeleiding (Vokans)

Ervaring in selectie, HR consultancy, training en coaching (BDO, SBS Skill BuilderS)

Samenwerkingen met Het Coachingatelier 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 892116207

 

||Als er ooit een moment is om je passie te volgen en te doen wat je belangrijk vindt, dan is dat moment nu.||

||Niet een job, maar de sterkte om te streven naar een job die op jouw lijf geschreven is, zal je in deze begeleidingssessies vinden.||

|| Je hebt geen toverkracht nodig om je leven te veranderen, alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf. || (J.K. Rowling)

VOOR WIE

Werknemers en zelfstandigen

Is de verhouding werk privé niet zoals gewenst? Ben je ontevreden over je werksituatie? Zoek je een nieuwe uitdaging? Ben je recent ontslagen en heb je twijfels over de richting die je uit wil? Of weet je wat je wil, maar twijfel je om de stap te zetten?

We gaan samen met jou op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen tijdens de individuele coaching. We zetten alles op een rijtje en bekijken de acties die je wil nemen in de richting van je doel.

Topsporters die op zoek zijn naar werk na de sportcarrière

Als topsporter ben je al zolang je kan herinneren met je sport bezig. Het is wie je bent en wat je doet. Je stelt je de vraag: als ik geen atleet meer ben, wie ben ik dan nog?

Je komt te weten waar je sterktes liggen en hoe je deze kan inzetten op de arbeidsmarkt. Je krijgt een nieuw doel voor ogen, waarvoor je jouw opgedane vaardigheden, zoals doorzettingsvermogen en toewijding kan inzetten.

HOE GAAN WE TE WERK & WAT BEREIKEN WE

In een eerste gesprek exploreren we jouw loopbaanvraag en je huidige situatie. We bekijken je professionele en indien nodig ook je persoonlijke situatie. We gaan dieper in op datgene wat jou de stap heeft doen zetten om begeleiding te zoeken. Hierna bepalen jouw vragen en noden het verdere verloop van de sessies. Om duurzame veranderingen te bekomen raad ik aan om minstens een traject van 8 uren te volgen (zie ‘praktisch’).

Mijn aanpak is eerlijk en tegelijk warm. Geen steriele, maar een persoonlijke en passievolle aanpak. Een goede coaching vraagt echter ook een eerlijke terugkoppeling. Regelmatig houd ik dan ook een spiegel voor om belangrijke aspecten aan te kaarten.

Het eindresultaat van je begeleiding staat niet vast. Zo kan je, mits veranderingen, je huidige functie blijven uitvoeren, veranderen van werk,  aspecten in je privé leven aanpassen of …

We streven er samen naar om een of meerdere van volgende doelen te bereiken:

 • een betere kennis van jezelf en waar je plezier uit haalt
 • meer te leven naar wat je belangrijk vindt
 • meer plezier te halen uit je werk
 • meer energie te hebben voor je privéleven
 • jouw loopbaan sterker in eigen handen te nemen

 

PRAKTISCH

PRIJS

Door de samenwerking met het coachingsatelier (www.loopbaan-coaching.be) is het mogelijk om je coaching sessies te vergoeden met loopbaancheques.

De Vlaamse Overheid bekostigt het grootste gedeelte van de kostprijs, jijzelf betaalt een bijdrage van 40€ per cheque (voor 4 uur individuele coaching). Na het afronden van de eerste reeks van 4 uur, kan je een tweede cheque bestellen. De cheques zijn 3 maanden geldig na uitgiftedatum.

Je kan de cheques online bestellen via mijn loopbaan (VDAB). In het rechtermenu kies je voor ‘aanvraag loopbaancheques’

loopbaancheque_label

 

 

VOORWAARDEN

Er zijn 4 voorwaarden om een beroep te kunnen doen op de loopbaancheques:

 • Je woont in Vlaanderen of Brussel.

 • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.

 • Je werkte in de laatste 2 jaar minimum 1 jaar als werknemer of zelfstandige.

 • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

 Kom je niet in aanmerking voor de loopbaancheque? Bekijk dan zeker de uitzonderingen op de VDAB website of bel Inez Swinnen voor meer informatie over de prijs.

Getuigenis

 

Ondanks het feit dat ik nog maar pas van school kwam, wist ik niet goed in welke richting ik een job moest gaan zoeken. Het was voor mij moeilijk om een job te vinden die in lijn lag met mijn diploma en ik voelde dat mijn huidige job botste met wie ik was. Toch wist ik niet wat ik dan wel graag en goed zou doen. Inez heeft me laten zien wie mijn professionele ik is en waaraan ik veel belang hecht in een job. Ze heeft heel sterk gefocust op mijn kwaliteiten, maar me ook gewezen op mijn valkuilen en hoe ik hier heel gericht mee aan de slag kan. Dit heeft me veel geholpen in de zoektocht naar een nieuwe, interessante job.  Ik heb nu een nieuwe uitdagende en boeiende functie gevonden & dat maakt me heel gelukkig!

Leonoor

Getuigenis

 

 

Inez was er voor mij op het moment dat ik het moeilijk had. Een moeilijke thuissituatie en een gespannen situatie op het werk zorgde voor verwarring en twijfel.

Inez heeft me een spiegel voorgehouden en mij geholpen om mijn gedachten en gevoelens te ordenen.

Patrick

CONTACT

De loopbaancoaching vindt plaats in de groepspraktijk van Chiropractie Kortrijk. Hier kan je ook fysieke klachten van rug, nek en/of ledematen laten behandelen. Ook zonder klachten kan er gekeken worden om de fysieke prestaties te optimaliseren. Meer info op www.chiropractiekortrijk.be

Adressen

 

Izegemsestraat 242

8500 Kortrijk

Contactgegevens

 

GSM  0472/90 75 19
inezswinnen@mind-set.be

Openingsuren

 

Enkel op afspraak

Contactformulier

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht