Mentale coaching voor topsport wielrenners,

triatleten en zwemmers

 

WELKOM

Mind… Set… Match…

Mind-set helpt je om je doelen op sportief vlak te bereiken. De begeleiding is steeds op maat en in samenspraak. Op deze manier kan het resultaat behaalt worden waar jij naar streeft. Persoonlijke groei, gelijkwaardigheid en humor staan centraal. Ook tijdens de begeleiding zal je het plezier ervaren om mentaal te groeien.

In een sfeer van vertrouwen kan je jouw verhaal brengen. Het doel van de begeleiding is je mentaal sterker te maken, zodat je floreert in de sport. Net als spieren, kan je jouw hersenen trainen om die mindset te ontwikkelen die je vooruit helpt en die je de stappen doet zetten die je altijd al wilde!

Van twijfels naar zelfvertrouwen

 

Ben je (top)sporter en wil je meer vertrouwen en betere prestaties?

 

Bestel dan nu je online mentale training door te mailen naar inezswinnen@mind-set.be!

Het programma bevat oefeningen om de onderliggende oorzaken van de stress te achterhalen. Ik geef je tips en tricks mee om anders met je gedachten en gevoelens om te leren gaan. Je krijgt opdrachten die je kan toepassen op training en wedstrijd. Deze cursus verbetert niet alleen je stress en zelfvertrouwen, maar evenzeer je prestaties. Met de sportpsychologische tips zal je vooruitgang maken in je sport en meer plezier beleven.

Naast de mentale training, krijg je ook uitleg over de werking van onze hersenen en deel ik verhalen van topsporters die bij mij in de praktijk komen. Dit uiteraard zonder namen te noemen.

Alle oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde therapieën en sportpsychologische onderzoeken. Er staat veel onzin op het internet en vaak ben je dan nog verder van huis. Na jaren ervaring heb ik gemerkt welke oefeningen het beste werken voor sporters. Die heb ik nu verzameld in één pakket.

 

 

 

“Je programma is top! Je brengt het in aangename, behapbare delen om ook effectief toe te passen, niet alleen in het werkboek, niet alleen in het programma zelf, ook bij de trainingen.”

 

 

“Ik heb zonet mijn beste wedstrijd ooit gedaan! Ik heb veel tips kunnen toepassen voor en tijdens de wedstrijd. Ik ga ze in de toekomst zeker blijven gebruiken.”

 

 

“Ik besef nu pas dat ik me vaak op de verkeerde zaken focus tijdens een wedstrijd. De oefeningen helpen me om afstand te nemen van bepaalde gedachten.”

 

VOOR WIE

Ik ben topsporter of competitief sporter en heb last van stress voor wedstrijden

Ik wil beter presteren

Ik wil terug plezier ervaren op wedstrijden

Ik wil meer zelfvertrouwen

Ik heb het alleen proberen oplossen, maar het is niet gelukt

Enkel jij
 • Meer dan 25 video’s en geluidsfragmenten
 • Meer dan 20 oefeningen
 • Een werkboek dat je kan blijven gebruiken
 • 6 maanden toegang, zodat je de video’s kan herbekijken

 

 

 

297 EUR

Met een beetje hulp
 • Meer dan 25 video’s en geluidsfragmenten
 • Meer dan 20 oefeningen
 • Een werkboek dat je kan blijven gebruiken
 • 6 maanden toegang, zodat je de video’s kan herbekijken
 • 4 * 15 min vragen beantwoorden via mail of telefonisch

 

 

347 EUR

Volledig pakket
 • Meer dan 25 video’s en geluidsfragmenten
 • Meer dan 20 oefeningen
 • Een werkboek dat je kan blijven gebruiken
 • 6 maanden toegang, zodat je de video’s kan herbekijken
 • 6 individuele gesprekken van 60 min. online of in de praktijk

 

 

1197 EUR

HOE GAAN WE TE WERK?

Het programma bestaat uit 6 modules waarin we stap voor stap je zelfvertrouwen opbouwen. Daarnaast ontvang je een bonus module over omgaan met perfectionisme.

 

Hoe kan ik het pakket bestellen?

 

Stap 1: Stuur een mail naar inezswinnen@mind-set.be met het type pakket dat je wenst, je naam en telefoonnummer. Indien je vragen hebt, kan ik je via mail of telefonisch verder helpen.

Stap 2: Je ontvangt de factuur en zodra ik de betaling ontvangen heb voeg ik je toe aan het programma en bezorg ik je de inloggegevens.

Stap 3: Je kan op eigen tempo van start gaan, maar ik raad je aan om 3 x per week aan de slag te gaan met de oefeningen. Zo behoud je een goede flow en haal je meer uit het programma.

 

Waarom mijn programma volgen?

 

Uit mijn eigen zwemverleden weet ik hoe negatieve gedachten en stress het plezier en de prestaties in je sport kunnen weg nemen. Na enkele jaren ervaring in het begeleiden van topsporters op mentaal vlak, was het tijd voor een online programma. Hierin deel ik al mijn expertise van de voorbije jaren, zodat je het maximale uit jezelf kan halen en terug geniet van je sport.

Veelgestelde vragen

 

Wanneer kan ik starten met het programma?

Op ieder moment! Je stuurt me een mailtje inezswinnen@mind-set.be met het gewenste pakket. Ik bezorg je dan een factuurtje en zodra ik de betaling ontvangen heb, geef ik je toegang tot het programma.

Moet ik het programma in 6 weken afronden?

Ik raad aan om de oefeningen niet te lang te laten liggen en stel daarom voor om 3x/week met het programma aan de slag te gaan. Zo zit alles vers in je geheugen en is de impact groter. Lukt dat niet voor jou, dan is dat geen ramp. Je hebt 3 maanden de tijd om doorheen het programma te gaan.

Is het enkel voor topsporters?

Het programma is gemaakt voor alle sporters die aan wedstrijden deelnemen. Of je nu op recreatief niveau of op topsportniveau presteert, in beide situaties zal je veel uit het programma kunnen halen.

Ik ben muzikant, e-sporter, denksporter…, kan ik hier ook gebruik van maken?

Zeker en vast! De oefeningen kan je even zeer toepassen! Hier en daar zal je misschien een vertaling moeten maken van de voorbeelden die ik geef naar jouw situatie, maar dat is voor iedere sporter uiteindelijk zo.

Kan ik nadien nog in begeleiding komen?

Uiteraard! Merk je dat je graag dieper in gaat op hetgeen naar boven kwam in het programma, dan kan je altijd een afspraak maken voor een individueel gesprek.

 

CONTACT

De gesprekken vinden online of in de groepspraktijk van Chiropractie Kortrijk plaats. Hier kan je ook fysieke klachten van rug, nek en/of ledematen laten behandelen. Ook zonder klachten kan er gekeken worden om de fysieke prestaties te optimaliseren. Meer info op www.chiropractiekortrijk.be

Adressen

 

Izegemsestraat 242

8500 Kortrijk

Contactgegevens

 

GSM  0472/90 75 19
inezswinnen@mind-set.be

Openingsuren

 

Contactformulier

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht