Ontwikkel de Mindset van een winnaar!

Je twijfels overwinnen.
Je zelfvertrouwen versterken.

 • Presteer je onder je niveau?

 • Last van onzekerheid?

 • Een minderwaardigheidsgevoel?

 • Angst om te falen?

Dan kan ik je helpen! 

Met mijn hulp:

 • Sta je stevig in je schoenen

 • Zorgen tegenslagen niet langer voor een deuk in je zelfvertrouwen

 • Geloof je dat het goed komt en durf je vertrouwen

 • Presteer je op en zelfs boven je niveau

WinningMind

Als jij klaar bent met het gevoel van onzekerheid en angst, dan is deze cursus voor jou. Je hebt het gehad met jezelf klein houden en niet te durven. Je weet ergens wel dat al die twijfels en het minder voelen dan anderen niet nodig zijn. Toch blijf je er last van hebben.

Dat hoeft niet zo te blijven duren.

Presteer volgens je kunnen door weer te geloven in jezelf. Niet door oppervlakkige tips, maar door de fundamenten van je huis van zelfvertrouwen te verstevigen. Zo sta je letterlijk steviger in je schoenen.

Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om zelfverzekerd door het leven te gaan. Deze online cursus is gecreëerd om je te helpen dit potentieel te ontgrendelen.

Gedurende een periode van 3 maanden, in je eigen tempo, leer je stap-voor-stap de mindset van een winnaar die gelooft in zichzelf te ontwikkelen.

Geen enkele online cursus gaat zo diep als deze. Je leert waar je onzekerheid vandaan komt en het verleden aan te pakken. Met heldere en praktische instructies, leer je hoe je jouw persoonlijke barrières kunt overwinnen om een meer zelfverzekerder, veerkrachtiger leven te leiden.

Dit is de kans om stevig in je schoenen te staan en om het meeste uit jezelf te halen in je sport en je leven – mis deze kans niet!

VERLIES niet langer plezier en resultaten door je angsten.

Je krijgt:

 • Een interactieve cursus met inzichten en praktische opdrachten om aan je zelfvertrouwen te bouwen t.w.v. 2000 EUR
 • Onbeperkte toegang tot de opnames en oefeningen
 • Een digitaal werkboek t.w.v. 500 EUR

Voor wie is het?

 • Je bent een recreatieve, competitieve of top sporter, die meer wil geloven in zichzelf.
 • Je wil zelfvertrouwen opbouwen en meer plezier beleven.
 • Je vindt het fijn om te groeien als mens.
 • Je bent bereid om actief aan jezelf te werken.
 • Je hebt het gehad met jezelf minder voelen, twijfelen en niet te durven gaan voor je droom.

De investering?

Voor al deze kennis en oefeningen zit je bij een 1 op 1 begeleiding al snel aan 3000 EUR. Dit is een zelfstandige training (DIY). Vandaar krijg je hem aan een lage prijs.

497,00 €

Schrijf je in en ik bezorg je de toegang.

Wat is de investering in jezelf waard als je er een gelukkiger mens van wordt?

Nu voor 497,00 € of 12 x 41,99 EUR

 • Verbeter je zelfvertrouwen op persoonlijk en sportief vlak

 • Word meester van je eigen gedachten en emoties

 • Ontdek de oorzaak van je onzekerheid en hoe je die aanpakt

 • Ontsluit je ware potentieel

 • Geen oppervlakkige tips, maar diepgaande bewezen strategieën van een expert in trauma en sportpsychologie

Ervaringen van sporters

“Ik vond het een héél interessante cursus, ik heb al enorm veel (zelf)kennis opgedaan en ben er van overtuigd dat dit me zal helpen om mijn wortels aan te pakken!”

Triatlete

“Ik heb afgelopen week mijn trainingen veel prettiger ervaren doordat ik meer durfde en vaker door mijn twijfel en angst heen durfde te gaan. En als resultaat zag dat ik eigenlijk nergens bang voor hoef te wezen!”

Boogschutter

Laat je sportieve ambities niet langer verloren gaan door je twijfels.

Nu voor 497,00 € of 12 x 41,99 EUR

Mijn verhaal

Tot zo’n 10 jaar geleden had ik weinig zelfvertrouwen. Mijn zelfvertrouwen hing vast aan mijn prestaties. Als ik het goed deed, was ik zelfzeker. Wanneer het niet goed liep, werd ik onzeker. Het was een emotionele rollercoaster met ups en downs.

Ik ben stap voor stap mijn zelfvertrouwen gaan opbouwen. Nu geloof ik in mezelf. Ik ken mijn sterktes en zet ze in, waardoor ik geniet van mijn sport, leven en werk. Ik heb vrede met mijn werkpunten en kan kritiek goed opnemen. Ik sta stevig en wordt niet langer omver geblazen bij tegenslagen.

Tegelijk kan ik over mezelf reflecteren, zonder mezelf neer te halen. Daardoor ben ik een betere sporter, partner, vriendin en onderneemster! 💚

Mijn eigen proces gecombineerd met mijn eeuwige leergierigheid in de psychologie hebben er voor gezorgd dat ik talloze sporters heb geholpen in het bouwen van echt zelfvertrouwen!

Veel gestelde vragen

Heel je leven! Zo kan je er naar terug kijken wanneer je wilt!

De video opnames zullen ongeveer 5 uur in beslag nemen. Daarbinnen zit tijd voor enkele oefeningen. Daarnaast zijn er nog een aantal oefeningen extra. Reken daar op nog een uur.

Je hoeft dit niet allemaal in 1 keer te doen. Splits het op in haalbare delen, zodat de info en oefeningen beter blijven hangen.

Uiteraard blijf je in het dagelijks leven zaken toepassen die je geleerd hebt. Hoe meer je ermee bezig bent, hoe groter het effect.

Ben je sporter of zelfs eerder ‘sportief’ en mis je geregeld zelfvertrouwen, dan is deze training iets voor jou.

Of je nu zelfvertrouwen mist in je sport, werk of dagelijks leven. Op elk van deze domeinen zal de training effect hebben.

Rome is niet op een dag gebouwd. Je zelfvertrouwen ook niet. Vertrouw op het proces waarin ik je meeneem en je zal geleidelijk groeien. Na verloop van tijd zal je terugkijken en beseffen hoeveel steviger je in je schoenen staat.

Zodra je de betaling hebt overgemaakt, bezorg ik je de toegang.

Als sporter heb je al veel geïnvesteerd in materiaal, training en voeding. In het mentale investeren levert je meer op dan de prijs!

De cursus is doordacht opgebouwd en bestaat uit 2 delen:

Deel I: De 6 bouwstenen van zelfvertrouwen (= praktische opdrachten en tips om je zelfvertrouwen in korte tijd te doen groeien)

💚 Succeservaringen opbouwen

💚 Ervaringen opdoen die je zelfvertrouwen vergroten

💚 Inspirerende personen inzetten en gebruik maken van emotionele besmetting

💚 Mentale voorbereiding

💚 Je omgeving inzetten

💚 Van zelfinzicht naar zelfvertrouwen

Deel II: De wortels aanpakken (= De dieperliggende oorzaken van je onzekerheid ontdekken en verwerken, zodat je niet hervalt)

💚 Een veilige basis bouwen

💚 Triggers en glimmers

💚 Je wortels in kaart

💚 In 4 stappen met je wortels omgaan

Door mijn zwangerschap zal ik tot juni 2024 geen individuele begeleiding meer doen.  Wil je dat ik je contacteer zodra ik terug aan het werk ben? Vul dan het contactformulier in.

Stel ze via dit formulier en ik contacteer je binnen de 48 uur.