ONLINE CURSUS

Je twijfels overwinnen.
Je zelfvertrouwen versterken.

Je twijfels overwinnen.
Je zelfvertrouwen versterken.

Kom je er zelf niet uit? Heb je slapeloze nachten voor de wedstrijd? Doe jezelf een cadeau: volg het online programma ‘Stress en angst voor wedstrijden’.

Tips & tricks verzameld in één geheel

Een online doe-het-zelfpakket:

 • Je leert anders met je gedachten en gevoelens voor wedstrijden omgaan;

 • Je krijgt opdrachten die je kan toepassen op training en wedstrijd;

 • Je leert op de juiste dingen focussen, zodat je beter kan presteren.

We gaan zelfs een laagje dieper:

 • Je krijgt oefeningen om de onderliggende oorzaken van je stress te achterhalen.

Wat bereik ik hiermee?

Dat hangt ervan af.

Doe je de oefeningen grondig en pas je ze toe op training en wedstrijd? Dan presteer je beter, heb je minder stress en meer zelfvertrouwen.

Ga je vluchtig door het programma en herhaal je de oefeningen niet? Dan ondervind je maar een beperkt effect.

Alle oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde therapieën en sportpsychologische onderzoeken. Na jaren ervaring weet ik als topsport-psychologe feilloos wat werkt en wat niet. Alleen de efficiëntste oefeningen zijn gebundeld in dit doe-het-zelfpakket.

Ik raad je aan om 45 tot 60 minuten per week te spenderen aan de video’s en opdrachten, bij voorkeur 3x 15-20 minuten per week. Op 6 weken is het programma dan afgerond en de impact optimaal. Blijf daarna zeker oefenen met de tips. Ga er actief mee aan de slag en haal er zo het maximale uit!

“Ik heb zonet mijn beste wedstrijd ooit gedaan!

Ik heb veel tips kunnen toepassen voor en tijdens de wedstrijd. Ik ga ze in de toekomst zeker blijven gebruiken.”

Jeffrey Sanders, Triatleet op de lange afstand

Hoe werkt het?

SIMPEL!

 • Klik op de knop hieronder en betaal
 • Ik geef je binnen de week toegang
 • Je gaat aan de slag waar en wanneer je maar wil.

De prijs?

HET VOLLEDIGE PROGRAMMA: € 495,-

Opgelet: Voor sommige vragen zijn mijn andere programma’s geschikter.

Ben je er niet uit waar juist het probleem ligt? Heb je een zware val meegemaakt? Loop je tegen andere mentale problemen aan? Dan is een individueel traject een beter idee. Wil je nog grondiger te werk gaan? Dan kies je best voor het persoonlijk jaartraject.

Veel gestelde vragen

Je blijft zeker een jaar toegang hebben tot het programma.

Hoe intenser je aan de slag gaat met de oefeningen, hoe meer effect het sorteert . Ik raad je aan om zeker 30 tot 60 minuten per week te spenderen aan de video’s en de opdrachten, bij voorkeur 3x 15-20 minuten per week. Op 6 weken is het programma dan afgerond en de impact optimaal.

De opdrachten en oefeningen zijn wetenschappelijk getest en bevestigd. Ze leidden alvast tot goede resultaten bij de sporters die het programma volgden. Lees zeker hun getuigenissen op de website.

Dat hangt ervan af hoe consequent je de oefeningen doet. In elk geval merk je onmiddellijk een effect als je de tips toepast op training en wedstrijd.

Zodra het bedrag goed ontvangen is, krijg je de login-gegevens via mail. Je kan dan starten wanneer je wil.

Als sporter heb je al veel tijd en geld geïnvesteerd in je materiaal, trainer en voeding. Het is wetenschappelijk bewezen dat mentale training cruciaal is om optimaal te presteren. Het is de beste investering die je kan doen. Ik ben ervan overtuigd dat de resultaten je meer opleveren dan de prijs. Heb je tijdens het programma feedback of suggesties, dan mag je me die zeker bezorgen.

Het programma is gemaakt voor alle sporters die aan wedstrijden deelnemen. Of je nu op recreatief niveau of op hoog niveau presteert, in beide situaties zal je veel uit het programma kunnen halen.

Het programma bestaat uit 6 modules en 1 bonus module over perfectionisme:

 • Deel I: waarden en doelen: In dit onderdeel gaan we kijken naar de sporter die je wilt zijn. Zowel in het algemeen als naar wedstrijden toe.
 • Deel II: gedachten: We gaan op zoek naar de onderliggende gedachten die je stress en angst bezorgen. Je leert technieken om je bewust te worden van deze gedachten en ze los te laten.
 • Deel III: Stap uit de piekergedachten: Je leert hoe je uit je hoofd terug naar de realiteit stapt. Hoe je terug kan focussen op wat je vooruit helpt in plaats van op de doemgedachten.
 • Deel IV: De stress gevoelens aanpakken: Je krijgt een alternatieve manier aangeboden om met je stress om te gaan. Een nieuwe manier die ervoor zorgt dat ze minder impact heeft.
 • Deel V: Toepassing op training & wedstrijd: We combineren de voorgaande geleerde technieken door ze toe te passen op je training en wedstrijden.
 • Deel VI: Sportzelfvertrouwen: We versterken het vertrouwen in jezelf als atleet.
 • Deel VII: Lange termijn en perfectionisme: In dit laatste onderdeel zorgen we ervoor dat het geleerde blijft doorwerken voor langere tijd. Je krijgt inzichten in perfectionisme en hoe je het kan ombuigen naar je sterkte.

Ervaringen van topsporters

Er is een hele last van mijn schouders gevallen wat mij rustiger maakt.

Ik had veel last van stress zowel in de sport als in het normale leven. Hierdoor maakte ik vaak fouten en verliepen trainingen niet optimaal.

Ik kan ondertussen al wat meer van me afzetten. Dingen waar ik vroeger heel gestresseerd van werd, raken mij nu veel minder.

Topsport is niet enkel het lichaam dat mee moet, het hoofd is eigenlijk nog het belangrijkste van al.

Bo Van de Plas, Reddend zwemster op internationaal niveau

DE BESTE INVESTERING IS DIE IN JEZELF!

Gratis kennismakingsgesprek

In een eerste gesprek van een half uur – online of telefonisch – leren we elkaar kennen. Klikt het en kan ik je helpen? Dan gaan we ervoor en maken we een stappenplan op. Kan ik je niet helpen, dan zeg ik dat eerlijk.