Boek Prestratiedruk door Inez Swinnen.fw

Deel deze pagina:

STRESS BEGRIJPEN EN JE MENTALE KRACHT VERGROTEN

[BOEK] PRESTRATIEDRUK

[BOEK] PRESTRATIEDRUK

Prestatiedruk biedt een frisse kijk op stress en faalangst bij (toekomstige) topsporters. Dit boek neemt je mee op een reis naar meer zelfvertrouwen en succes, zonder de last van competitiestress. Sportpsycholoog Inez Swinnen, die zelf worstelde met prestatiedruk tijdens haar zwemcarrière, deelt haar expertise en ervaringen om jou te helpen de sleutel te vinden tot je ongekende mentale kracht. Dit boek gaat dieper dan simpele tips en trucs, en onthult de diepliggende oorzaken van prestatiedruk, faalangst en de druk die je jezelf oplegt.

Ontdek waarom sommige sporters bezwijken onder de prestatiedruk terwijl anderen triomferen. Welke belangrijke mentale vaardigheden mis je? Waar is die angst om te falen ontstaan en hoe kom je er vanaf? Aan de hand van praktijkvoorbeelden en wetenschappelijke inzichten krijg je een antwoord op deze vragen. Ook krijg je handvatten en technieken om je zelfvertrouwen en stressbestendigheid te vergroten.

“Ik vind je boek echt goed ! Je beschrijft heel veel zaken verhelderend. De laatste hoofdstukken over ‘de wortels’, waar je schrijft over de ouders vind ik ook zeer goed verwoord… Proficiat, zou ik zeggen, en zeker ook: dank u !”

Karel Pardaens

“Als sporter had ik het vroeger zeker kunnen gebruiken vroeger, maar als verkoper en coach zeker en vast ook. Interessant thema waarmee we constant geconfronteerd worden, niet enkel in de sport.”

Robby Cox