Kan je me helpen om de Hel van Kasterlee te lopen, vroeg hij?

Een jaar geleden kwam Matthias bij me aankloppen. Hij wilde werken aan zijn focus tijdens de wedstrijd. Zijn stress en onzekerheden aanpakken, zodat hij betere resultaten kan neerzetten. Zodat hij weer plezier kon vinden in de wedstrijd.

In de aanloop naar grote wedstrijden heb ik vaak twijfels over mijn conditie, de voorafgaande aanpak, de kans op slagen, het doel op zich, de omstandigheden,…

Gaat het wel lukken? Kan ik het? Heb ik wel goed genoeg getraind?

Hierdoor liep het vaak fout tijdens de wedstrijd zelf. Door de twijfels nam ik vaak de verkeerde beslissingen.

Het zijn heel herkenbare twijfels. Samen zijn we op zoek gegaan naar de gedachten die hem in de weg zitten om te vertrouwen in zichzelf en zijn trainingen.

We ontdekten welke concrete tips hem gingen helpen. Hoe hij om kan gaan met de storende gedachten.

Ik kreeg concrete hulpmiddelen en kapstokken die ik, na deze te hebben uitgetest op training, kon toepassen tijdens de wedstrijd.

Ik had altijd iets om op terug te vallen.

Hierdoor kwam ik niet in de verleiding om af te dwalen naar de negatieve gedachten… en de bijhorende verkeerde beslissingen.

Geen hel van Kasterlee in 2020

Spijtig genoeg ging de Hel dit jaar niet door. Dat weerhield Matthias er niet van om toch een eigen Hel te organiseren. De Hel van Zwevezele.

Na 15 km lopen, 115 km mountainbiken en weer 21 km lopen, sputterde de maag zwaar tegen. De harde maar verstandige beslissing viel om op dat moment te stoppen.

Desalniettemin zat de focus goed. Op mentaal vlak is hij enorm gegroeid!

Ik raad de mentale begeleiding bij Inez aan iedereen aan die het moeilijk vindt om de optimale focus te vinden (en houden) voor de wedstrijd.

De tips die je krijgt zijn zo eenvoudig toe te passen dat ze een onderdeel zijn van de optimale voorbereiding op de wedstrijden.

En jij?

Voel jij ook het verlangen om mentaal te groeien zodat je beter kan presteren? Zodat je met plezier aan wedstrijden kan deelnemen?

  • Welke doelen heb jij voor 2021?
  • Hoe ga je dit aanpakken?
  • Waar wil jij mentaal sterker in worden?
  • Hoe zou het zijn om deze doelen te bereiken?

Ik help je graag om dit waar te maken!

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Tot snel!

Volg me op sociale media voor meer tips.

Vond je dit een interessant artikel?

Deel dit artikel op je platform!